Veelgestelde vragen

Vragen over naambordjes

Hoe lang gaat een naambordje mee?

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal bij het produceren van een naambordje. Hierdoor gaat een naambordje jarenlang mee, zonder veel onderhoud. Neem af en toe het naambordje af met een droge doek voor het optimale resultaat. 

Hoe kan ik mijn naambordje onderhouden?

Omdat we alle kunststof naamborden aan de achterkant graveren is het onderhoud zeer minimaal. Er kan namelijk geen (zichtbaar) vuil in de gravures komen. Af en toe een doekje over uw bordje halen en u heeft er vele jaren plezier van.

Kiest u voor een RVS naambord (welke techniek wij ook gebruiken) dan is aan te raden om drie maal per jaar uw bordje af te doen met een vettig doekje of een speciaal voor RVS bedoelde reinigingsspray. Dit om iedere vorm van aanslag te voorkomen.

Als u deze tips in acht neemt heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van een zeer exclusief product aan uw muur.

Wat als ik niet tevreden ben?

Het komt niet vaak voor maar als je ontevreden bent over je naambordje dan kun je het best even contact met ons opnemen. Wij willen dat jij helemaal happy bent met je naambordje dus we doen er alles aan om te zorgen dat je wel tevreden bent. Omdat wij zeker zijn van de kwaliteit die we leveren, hanteren we de ‘niet goed, geld terug’ garantie.

Hoe lang duurt het om een naambordje te maken?

Wij streven er naar om ieder naambordje op de dag van bestelling in behandeling te nemen. Op sommige dagen is het zo druk dat dat niet lukt maar in de meeste gevallen wel! Wij verzenden het naambordje dan dezelfde dag óf de dag erna. Zo kun jij zo snel mogelijk genieten van het mooie resultaat.

Hoe groot is het pakket?

Omdat de meeste naambordjes niet zo groot zijn, passen ze door je brievenbus! Soms geven we explicite instructies mee dat het pakketje persoonlijk overhandigd moet worden in verband met het breek gevaar.

Betalingen, bestellingen en retouren

Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

In onze checkout kun je eenvoudig betalen via iDeal en met Bancontant voor onze Belgische klanten. Na een betaling krijgen wij automatisch een berichtje met jouw ontwerp en kunnen we direct voor je aan de slag!

Hoe ontwerp ik een naambordje?

Wij hebben er voor gekozen om onze editor zo simpel mogelijk te houden. Door jou een aantal mooie templates op hoogwaardig materiaal aan te bieden, ontwerp jij binnen 1 minuut een geheel gepersonaliseerd bordje. Wel zo makkelijk!

Mag ik mijn bestelling annuleren?

Een bestelling annuleren mag altijd en áls je het wilt annuleren, dan het liefst zo snel mogelijk. Het zou mooi zijn dat wij nog niet begonnen zijn aan jouw naambordje. Omdat het een persoonlijk product wordt, kunnen we het bordje niet aan iemand anders verkopen. Tenzij ze natuurlijk precies hetzelfde heten ;-).

Hoe volg ik mijn bestelling?

Als wij het naambordje voor jou hebben gemaakt en aangeboden hebben aan de vervoerder dan krijg je van ons een bericht. Je krijgt dan een track & trace code zodat jij op ieder moment van de dag weet waar jouw bestelling zich bevindt.

Mag ik een naambordje retourneren?

We willen natuurlijk liever dat je blij bent met jouw naambordje. Als dat onverhoopt toch niet zo is dan mag je het naambordje retourneren en krijg je van ons het betaalde bedrag terug. Laat het je ons wel even weten via retouren@naambordjes.nl? Dan kunnen wij er rekening mee houden. Bedankt!